Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen kan binnen 1 dag gebeuren, maar de voorbereidingen duren vaak wat langer. Wij werken met bestellingen op maat en maken gebruik van een magazijn waar wij alle onderdelen zelf in elkaar zetten. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle levering. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende mogelijkheden voor uw dakkapel. U kunt kiezen uit verschillende materialen en afwerkingen, zodat u een eindproduct krijgt waar u om vraagt.

Plaatsen van een dakkapel

Bij het plaatsen van een dakkapel komt heel wat kijken. Er zal een hijskraan moeten worden geplaatst om de dakkapel naar boven te krijgen. Daarnaast moet de dakkapel zorgvuldig worden samengesteld zodat deze in een keer geplaatst kan worden. Doordat wij maatwerk leveren kunt u geheel zelf de samenstelling kiezen. Wij zullen dan in ons eigen opslagplaats de dakkapel prefab maken zodat deze makkelijk geplaatst kan worden. Het regelen van alle benodigdheden voor het plaatsen kunt u aan ons overlaten. Wij regelen alles van A tot Z voor u.

Hoe werkt het

Een dakkapel plaatsen door onze vakmensen kan zonder problemen. Alvorens het plaatsen zullen er een aantal stappen gevolgd moeten worden. Hieronder een overzicht van de stappen die moeten worden doorlopen voordat wij over kunnen gaan tot plaatsing.
offerte aanvraag
Voorbereidingen treffen
Kiezen van de opties
Plaatsing
Service
Wanneer u een dakkapel laat plaatsen kunt u er ook vanuit gaan dat er kwaliteit wordt geleverd. Daarnaast bieden wij een service die ook geldig is nadat de dakkapel geplaatst is. Dus mochten er problemen of vragen naar voren komen nadat er geplaatst is. Dan komen wij langs om u alsnog te helpen.

Waar kunt u uit kiezen

Zoals al aangegeven een dakkapel plaatsen door dakkapel op maat heeft een aantal voordelen. Omdat u er een op maat laat maken kunt u alles zelf uitkiezen. Wij bieden u een groot aanbod aan extra’s en keuzes om zo te komen tot het gewenste resultaat. Om u een idee te geven van de verschillende keuzemogelijkheden, hieronder een overzicht:

De buitenbekleding van de dakkapel

Het aanzicht van de dakkapel wordt mede bepaald door de buitenbekleding die wordt gekozen. Wij bieden u de volgende buitenbekleding aan:
kunstoog bekleding
Volkern bekleding
Houten bekleding
Andere soorten bekleding
De keuze voor de buitenbekleding bij een dakkapel plaatsen is erg afhankelijk van uw wensen. Ten eerst is het aanzicht belangrijk en uw persoonlijke voorkeur. Het maakt niet uit welk type buitenbekleding u kiest, u bent altijd verzekerd van kwaliteit. Veel van de materialen die wij gebruiken zijn onderhoudsarm, dus dat wil zeggen dat u er weinig onderhoud aan hoeft te plegen. Eenmaal geplaatst en u kunt er nog lang van genieten. Mocht u toch vragen hebben over de verschillende mogelijkheden neem dan gerust contact op. Wij komen ook graag vrijblijvend langs om een offerte op maat te maken.

Extra opties voor afwerking

Naast de buitenbekleding zijn er ook nog een aantal opties als het gaat om de afwerking van de dakkapel plaatsen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de afwerking aan de zijkant, dakrand en eventueel plaatsen van rolluiken of screens. U heeft dan de volgende mogelijkheden:
Zijkant met lood bekleed of verholen goten
Dakrad met zinken kraal, kraaltrim of een hogere daktrom
Wij bieden u de mogelijkheid om uw dakkapel helemaal zelf samen te stellen. Hierdoor bent u verzekerd van een uiterlijk wat past bij uw woning. Een dakkapel plaatsen kunnen wij binnen 1 dag. Dus neem gerust contact op met een van onze experts voor meer informatie.


Het type kozijn

Naast de afwerkingen van de dakkapel kunt u ook kiezen uit het type kozijn wat moet worden geplaatst. Hier hebben wij weer verschillende opties waaruit u kunt kiezen voor een dakkapel plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan:
Draaikiepraam of niet
Soort glas
Eventueel ventilatieroosters
Ook de mogelijkheid voor raamhorren
Door zelf alles samen te stellen bent u verzekerd van een dakkapel die voldoet aan al uw eisen. Het grote voordeel van een dakkapel plaatsen bij ons, is dat u verzekerd bent van een mooi en degelijk product waar u nog lang plezier van zult hebben. Wilt u meer weten, neem dan contact op en wij komen bij u langs voor een dakkapel op maat.

De kleur van de dakkapel

Naast alle opties kunt u ook nog kiezen uit de kleur van de dakkapel. Zelfs bij een dakkapel plaatsen moet er rekening worden gehouden met de kleur. U kunt er zelf voor kiezen welke kleur u toepast. Het assortiment is enorm en u heeft genoeg keuze. Momenteel hebben wij monumentengroen en blauw, nieuw in ons assortiment opgenomen. Zelf is het mogelijk om het raam en het kozijn verschillende kleuren te geven als u dat wilt. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze vakmensen. Een dakkapel plaatsen laat u doen door vakmensen.

Service bij dakkapel op maat

Bij ons staan kwaliteit en service hoog aangeschreven. Wij worden door onze klanten geloofd door de service. Niet alleen bij een dakkapel plaatsen, maar ook daarna. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u problemen ondervindt. Wij proberen van te voren zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren, zodat wij een voorstel kunnen doen wat precies in uw straatje past. Letterlijk en figuurlijk! Door goed naar u te luisteren en onze ervaring kunnen wij u een topproduct leveren waar u zeker geen spijt van krijgt. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een dakkapel plaatsen. Wij staan u netjes te woord en denken met u mee.